Latvija
20. Aprîlis, 2024. Mirta, Ziedīte, Amula
Pāru kaujas
rezultâti

Profesionāļu uznāciens

Kamēr rīta salnu dēļ "Viesturos" par stundu pārceļ svētdien paredzētā turnīra sākumu, spraiga diena siltākos laikapstākļos Ķīnā un Floridā bija abām Latvijas golfa profesionālēm. Laura Jansone Sjameņā pēc pirmā raunda ir mazliet zem provizoriskā kata, turpretim Krista Puisīte Ziemeļamerikā ir tuvu līderēm.

Laura Dāmu Eiropas tūres posmu "Xiamen Orient Golf & Country Club" laukumā sāka ar 74 sitienu raundu jeb +2 virs PAR, tādēļ piektdien nepieciešams labāks rezultāts, lai tiktu pāri katam un spēlētu arī divas pēdējās kārtas.

Ziemeļamerikā raibs sezonas noslēgums izvērties "Symetra" tūrē, kur viesuļvētra savas pēdas atstāja arī golfa kalendāros. Pirms nedēļas tūres vadība atcēla iepriekšējo turnīru "Alaqua Golf Club" laukumā, un golferēm līdz tūres sezonas noslēgumam atlika vairs tikai "Symetra" čempionāts. Taču turpinājums izvērtās tāds, ka Deitonabīčā "LPGA International" laukums noslēguma turnīru vairs uzņemt nevarēja, un sestdien tūres vadība paziņoja, ka čempionāts notiks "Alaqua Golf Club".

Visas pārmaiņas, acīmredzot, nekaitēja Kristai, kura ceturtdien nospēlēja ar -3 zem PAR un vēl pirms visas spēlētājas noslēdza pirmās kārtas izspēli, ir uz pirmā desmitnieka robežas. Piecus bērdijus iespēlējušajai Kristai īpaši izdevās otrā spēlētā deviņnieka sākums, no pirmās līdz piektajai bedrītei tiekot pie trim bērdijiem.

Pēc "Symetra" čempionāta tūres 10 labākās golferes saņems LPGA tūres kartes. Krista nav to 23 golferu vidū, kuras vēl var pretendēt uz TOP 10, tomēr augsta vieta turnīrā ar 200 000 dolāru balvu fondu būtu labs sasniegums jau pats par sevi. Čempionāta uzvarētāja kļūs zināma svētdien ceturtās kārtas noslēgumā.

Dāmu Eiropas tūres posma REZULTĀTI

"Symetra" tūres posma REZULTĀTI

Pēdējās izmaiņas , 13.10.2016.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē