Latvija
29. Marts, 2024. Aldonis, Agija, Ranta, Gudrūna
Pāru kaujas
rezultâti

Viens bērdijs Andalūzijā

Senākajā Dāmu Eiropas tūres (LET) turnīrā ceturtdien Andalūzijā startēja Laura Jansone, kam pirmajā kārtā izdevās iespēlēt vienu bērdiju, tomēr summā rezultāts +4 virs PAR mudina cerēt uz veiksmīgāku spēli turpinājumā, lai tiktu pāri katam un Spānijas "Open" cīnītos par augstākiem mērķiem.

Kamēr Latvijā ceturtdien oficiāli beidzās vasaras pilnvaras un sākās rudens valdīšana, Marbeljā astronomiskās izmaiņas nekādi neietekmēja golferēm patīkamo klimatu. Zem zilajām debesīm gandrīz 30 grādu siltumā startēja 126 spēlētājas, un pēc pirmās dienas provizoriskā kata robeža ir +3. Tātad Laurai piektdien "Aloha Golf Club" laukumā praktiski vajadzīgs vismaz PAR atbilstošs rezultāts, lai tiktu augstāk par pirmajā raundā ieņemto vietu astotajā desmitā un varētu droši gatavoties turnīra turpinājumam.

Spānijas dāmu "Open" Eiropas tūrē notiek kopš 1982.gada, un šoreiz turnīrā ar 300 000 eiro balvu fondu līdere pēc pirmās dienas ar -4 ir amerikāniete Amelia Lewis.

Panākumi LET rudens cēlienā Laurai arī nepieciešdami, lai uzlabotu pozīcijas pasaules rangā, kur viņa kopš šīs nedēļas vairs nav visaugstāk ierindotā Latvijas spēlētāja. Pēc veiksmīgu turnīru virknes LPGA fārmtūrē Latvijas līderes pozīcijas pārņēma Krista Puisīte, pakāpjoties uz 721.vietu. Necik tālu nav arī 742.vietas īpašniece Jansone, un jāvēl abām Latvijas profesionālēm sasniegt lielākus augstumus.

LET Spānijas sieviešu "Open" REZULTĀTI

Pēdējās izmaiņas , 22.09.2016.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē